pop pankki on Suomen paras pankki


Parhaan on helppo hymyillä, ja POP Pankki on tutkitusti paras.


Suomen parhaan pankin valitsevat tietysti Suomen parhaat asiakkaat.
Heilläkin on hymy herkässä. 

 

 

 

 

 

 

Tutkitusti paras ja suositeltu

 

Totta se on. POP Pankki on tutkitusti Suomen paras pankki ja POP Pankin asiakkaat Suomen tyytyväisimpiä pankkiasiakkaita.

 

Eikä muuten ole mikään kahvipöytäkysely, vaan kaikkien Pohjoismaiden pankkiasiakkaiden tyytyväisyyttä mittaava EPSI-tutkimus. Vuosina 2012 - 2019 olemme tulleet ykköseksi jo kahdeksan kertaa. Eihän kyse mistään varsinaisesta kilpailusta ole, mutta kyllä me silti voittoa juhlimme joka vuosi.

 

Kerro lämpimin pankkimuistosi – voit voittaa POP JOPOn!


Voittajan sanaa on helppo uskoa, mutta vielä helpompi on uskoa sitä, joka voittajan valitsee.


Miksi POP Pankki on juuri sinulle paras pankki? Olemmeko onnistuneet jossakin erityisen hyvin? Entä millainen on sinulle paras pankki? Kerro meille lämpimin pankkimuistosi. Osallistut samalla POP JOPOn arvontaan.


Arvomme yhden POP JOPOn kaikkien 31.3.2020 mennessä tarinansa kertoneiden ja toisen kaikkien 2.8.2020 mennessä tarinansa kertoneiden kesken. Kilpailuun voit osallistua jakamalla pankkimuistoja verkkosivujen tai somen kautta. Arvonnan säännöt näet täältä.

 

Kerro tarinasi

 

  Jouduin velkasaneeraukseen lainojen takaajana jotka kaatuivat minulle. Sain todella kannustavaa ja ymmärtävää kohtelua POP Pankissa tämän vuoksi asioidessani. Olin toisen pankin asiakas tuolloin, mu...
—Ritu
Lue lisää
Jokainen kokemus teillä on hyvä niin itse asioineena, kuin isäni tai äitini elämäntyönsä siellä tehneenä. Mutta viimeisin todella hyvä kokemus oli kun ajoimme siskoni kanssa Vaasaan, ajokorttini oli j...
—Netta
Lue lisää
Lapsena kun vein säästölipasta pankkiin. Aina yhtä jännittävää. Hyvä pankki on henkilökohtainen.
—TJ
  Pop Pankkiin asiakkaaksi siirryttyäni muistan, kuinka ensimmäisenä jouluna pankki lähetti minulle joulukortin. Tätä ei mikään muu pankki koskaan aiemmin näiden vuosikymmenien aikana ole tehnyt. Haus...
—Taru
Lue lisää
Helsingin POP Pankki on erittäin loistava asikaspalvelultaan. Lämpimin muisto kuitenkin on, kun juuri ja juuri täysi-ikäisenä kävin tietoja päivittelemässä ja heille selvisi, että olen muuttamassa ens...
—Vilppu
Lue lisää
Isonkyrön POP Pankissa on aivan mahtavia persoonia, jotka auttavat muissakin asioissa kuin pankkiasioinnissa. Rohkaisijoita nuorille aikuisille ja opastavat suurella sydämellä ja maalaisjärjellä.
—Nuoren aikuisen äitee

Yksi video, monta lämmintä muistoa...

 

Yllätimme omat poppilaisemme asiakkaidemme antamilla palautteilla ja kuvasimme tämän tietysti myös videolle.

 

Asiakaspalautteiden lukijoiksi pääsivät omat poppilaisemme eri puolilta Suomea. Eli juuri ne henkilöt, joita palautteenne koskevat. Kiitos.

Myös kaverisi ansaitsee parempaa!


Älä omi onnea, vaan vinkkaa POP Pankista myös kavereillesi.


Vielä sinulla on kavereita, jotka eivät ole POP Pankin asiakkaita? Ei uskoisi, että sellaisia löytyy, mutta kerro toki heillekin, että POP Pankista saa Suomen parasta asiakaspalvelua ja sitä riittää heillekin. 

Parasta on nimittäin ilo suositella. 

 

Pop_henkilokuvia__v4

Liity sinäkin asiakkaaksemme 
(jos et jostain syystä vielä kuulu Suomen parhaiden joukkoon)


Täytä vain oheinen lomake, niin tehdään sinustakin Suomen tyytyväisin asiakas. 

Pop_henkilokuvia__v5

Kirjoita yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Uusi teksti

Suostun että POP Pankki tallentaa lähettämäni tiedot ehtojen mukaisesti

Kyllä
Ei