pop pankki on Suomen paras pankki


Parhaan on helppo hymyillä, ja POP Pankki on tutkitusti paras.


Suomen parhaan pankin valitsevat tietysti Suomen parhaat asiakkaat.
Heilläkin on hymy herkässä. 

 

 

 

 

 

 

Tutkitusti paras ja suositeltu

 

Totta se on. POP Pankki on tutkitusti Suomen paras pankki ja POP Pankin asiakkaat Suomen tyytyväisimpiä pankkiasiakkaita.

 

Eikä muuten ole mikään kahvipöytäkysely, vaan kaikkien Pohjoismaiden pankkiasiakkaiden tyytyväisyyttä mittaava EPSI-tutkimus. Vuosina 2012 - 2019 olemme tulleet ykköseksi jo kahdeksan kertaa. Eihän kyse mistään varsinaisesta kilpailusta ole, mutta kyllä me silti voittoa juhlimme joka vuosi.

 

Kerro lämpimin pankkimuistosi – voit voittaa POP JOPOn!


Voittajan sanaa on helppo uskoa, mutta vielä helpompi on uskoa sitä, joka voittajan valitsee.


Miksi POP Pankki on juuri sinulle paras pankki? Olemmeko onnistuneet jossakin erityisen hyvin? Entä millainen on sinulle paras pankki? Kerro meille lämpimin pankkimuistosi. Osallistut samalla POP JOPOn arvontaan.


Arvomme yhden POP JOPOn kaikkien 31.3.2020 mennessä tarinansa kertoneiden ja toisen kaikkien 2.8.2020 mennessä tarinansa kertoneiden kesken. Kilpailuun voit osallistua jakamalla pankkimuistoja verkkosivujen tai somen kautta. Arvonnan säännöt näet täältä.

 

Kerro tarinasi

 

Mieltä lämmittää, kun POP Pankissa saa asioida ihan oikeasti ihmisen kanssa! Pankki löytyy ihan omalta kylältä, missä palvelut muuten ovat vähissä. Hieno homma! :)
—Minski
Vanhemmistani äitini Kyllikki kasvatti tietoisesti omaksumaan säästämisen pankkiasioimisen tavoitteeksi. Tämän vuoksi olin hyvin usein mukana silloisen Postipankin konttorissa maksamssa äidin sekä omi...
—Kylli
Lue lisää
Olin vihdoinkin saanut säästettyä rahaa ASP-tilille riittävästi ja pääsin toteuttamaan unelmaani oman asunnon ostosta. Kävin näytössä yksiössä, jossa tuntui heti siltä kuin kotiin olisi tullut. Vielä ...
—OmaKotiKullanKallis
Lue lisää
Olen ollut parin suurimman pankin asiakas ja nyt vähän aikaa POP Pankin asiakas. Onhan se vaan ihmeellistä, että pankissa voi asioida tutun virkailijan luona ja voi soittaa oikealle ihmiselle, eikä ta...
—Emppu
Lue lisää
Asiakkaspalvelijat ovat jääneet hyvin mieleen. Helppoa asiointia, lämmin tunnelma ja asiakkaan kohtaaminen. POP on pop.
—Mika
Aina on ollut mukava asioida Lappajärven konttorissa, vaikka itse asumme pääkaupunkiseudulla. Olemme halunneet pitää pankkipalvelut kotiseudulla. 
—Jaska

Yksi video, monta lämmintä muistoa...

 

Yllätimme omat poppilaisemme asiakkaidemme antamilla palautteilla ja kuvasimme tämän tietysti myös videolle.

 

Asiakaspalautteiden lukijoiksi pääsivät omat poppilaisemme eri puolilta Suomea. Eli juuri ne henkilöt, joita palautteenne koskevat. Kiitos.

Myös kaverisi ansaitsee parempaa!


Älä omi onnea, vaan vinkkaa POP Pankista myös kavereillesi.


Vielä sinulla on kavereita, jotka eivät ole POP Pankin asiakkaita? Ei uskoisi, että sellaisia löytyy, mutta kerro toki heillekin, että POP Pankista saa Suomen parasta asiakaspalvelua ja sitä riittää heillekin. 

Parasta on nimittäin ilo suositella. 

 

Pop_henkilokuvia__v4

Liity sinäkin asiakkaaksemme 
(jos et jostain syystä vielä kuulu Suomen parhaiden joukkoon)


Täytä vain oheinen lomake, niin tehdään sinustakin Suomen tyytyväisin asiakas. 

Pop_henkilokuvia__v5

Kirjoita yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

Uusi teksti

Suostun että POP Pankki tallentaa lähettämäni tiedot ehtojen mukaisesti

Kyllä
Ei