Hyppää sisältöön

POP Pankki

Pankki sinua varten

Olemme vahva ja rohkea pankkiyhteisö. Meillä on pitkät, yli 100-vuotiaat juuret suomalaisessa osuustoiminnallisessa pankkihistoriassa. Meidän tarina on  asiakkaidemme tarina. Meitä ei ole olemassa ilman asiakkaitamme. Haluamme olla luottamuksesi arvoinen pankki.

Olemme asiantuntija ja neuvonantaja arjen isojen kysymysmerkkien edessä. Todistamme ilot ja surut, joskus jopa useassa sukupolvessa. Siksi meille pankkina olemisen idea on olla ihminen toiselle.

Uskomme koko Suomen kattavaan paikallisuuteen. Pankkiin, jolla on kasvot ja etunimi. Vaalimme arjen asioinnissa luotettavuutta, selkeyttä ja turvallisuutta. Pankkiasioinnin tulee olla kiinni elämässä: ajasta ja paikasta riippumatonta ja joustavaa. 

Lue lisää POP Pankki -ryhmästä

Tutkitusti paras pankki

Pohjoismaisia pankkeja jo 10 vuotta tutkineen EPSI Ratingin mukaan meillä on pankkialan tyytyväisimmät asiakkaat. Meidät on valittu yksityisasiakaskategorian parhaaksi pankiksi jo yhdeksän kertaa. Vastaavaan suoritukseen ei ole yltänyt mikään muu pankki- tai rahoitusalan yritys.

Asiakaspalvelu on intohimomme - haluamme kasvaa ihmisten kanssa. Haluamme kuunnella ennen kuin avaamme suumme, käydä dialogia ennen kuin neuvomme ja mikä tärkeintä; ansaitsemme luottamuksen vain teoilla. 

POP Pankit pähkinänkuoressa

  • 21 itsenäistä osuuspankkia
  • yli 70 konttoria ja palvelupistettä
  • n. 700 toimihenkilöä 
  • n. 1 500 jäsenten edustajaa hallinnossa 
  • n. 1 700 Otto. –automaattia kaikkialla Suomessa 
-GTxK8Hg

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä