Hyppää sisältöön

Kesäpoppilaisena Suupohjan Osuuspankissa

Olemme Elisa Laaja ja Jari Rantala, Suupohjan Osuuspankin Helsingin konttorin kesätyöntekijät. Lue, miten kesämme POP Pankissa on sujunut!

Elisa opiskelee tällä hetkellä oikeustieteitä kolmatta vuotta ja on ollut Suupohjan Osuuspankissa töissä jo vuoden sekä POP Pankki-ryhmällä yhteensä neljä vuotta. Jari puolestaan on kauppatieteiden viidennen vuoden opiskelija ja on ensimmäistä kesää Suupohjan Osuuspankissa. Jarilla on myös kokemusta pankkialalta aiemmalta neljältä kesältä.

Miten päädyimme Suupohjan Osuuspankkiin töihin?

Hain Suupohjan Osuuspankkiin, kun muutin opiskeluiden perässä Helsinkiin. Kuljin ensimmäisen opiskeluvuoteni Turusta Helsinkiin, koska minulla oli työpaikka Liedon Osuuspankin Turun konttorissa. Heti ensimmäisen vuoden päätyttyä hain Suupohjan Osuuspankkiin töihin ja minut otettiinkin hyvin nopeasti Helsingin konttorin huipputiimiin mukaan. 
- Elisa

Keväällä kiivaimpaan kesätyönhakuaikaan, satuin kävelemään Kalevankadun konttorin ohi. Tästä mieleen juolahtikin, että tuolta en olekaan vielä kysynyt kesätöitä, joten pistin työhakemusta ja ansioluetteloa menemään. Myöhemmin konttorilta otettiin yhteyttä ja kysyttiin, onko minulla vielä tarvetta kesätyöpaikalle. Tähän minä vastasin, että kyllä on, joten täällä ollaan! 
- Jari

Mitä on kuulunut työarkeemme?

Työnkuvaani on kuulunut kaikki mahdollinen pankkityöhön liittyvä, paitsi luotonanto. Tosin, olen myös avustanut kollegoitani luotonantoon liittyvissä tehtävissä. Tässä pankkiryhmässä työskentely on ollut parasta, koska olen päässyt tekemään monipuolisesti kaikenlaisia tehtäviä ja yksikään viikko ei ole ollut samanlainen. Tästä syksystä eteenpäin tiet vievät oman alan töihin asianajotoimistoon, mutta lämmöllä muistelen vuosiani pankkiryhmässämme.
- Elisa

Kesä on pitkälti mennyt kassapalveluita tehdessä ja ajoittain puhelin kourassa kontaktoiden asiakkaita. Jotakin josta olen omatoimisesti ottanut kesän aikana koppia, on 18-vuotiaiden huollot, joista erityisesti pidän. Työn parhaita puolia on, kun voi antaa nuorille pankkiasiakkaille eväitä elämään. Tämän kesän perusteella en pidä ollenkaan mahdottomana, että tulevaisuudessakin tekisin töitä koivunlehti rinnassani.
- Jari

Parasta POP Pankissa työskentelyssä on ollut loistavat työkaverit, lämmin vastaanotto ja kaikenlaiset haasteet mitä meille on annettu. On ollut kiva huomata, että työkavereilta löytyy luottoa nuoriin työntekijöihin. Emme voi kun suositella Suupohjan Osuuspankkia työpaikkana!  

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä