Päivittäiset raha-asiat

Tilit, kortit ja maksaminen ovat henkilöasiakkaiden päivittäisten raha-asioiden sydän. POP Pankilta saat parhaan palvelun ja hyvät neuvot taloutesi tueksi.

Kortit-sivulta löydät tietoa kaikista POP Pankin maksukorteista ja hyödyllisiä vinkkejä jokapäiväiseen korttimaksamiseen niin kaupoissa kuin verkossakin.

Tilit ja maksut -sivulla voit tutustua POP Pankin tilivaihtoehtoihin, kuten ensi asuntoa varten säästävän ASP-tiliin tai säästäjän parhaaseen kaveriin POP Tavoitetiliin. Lisäksi voit lukea eri maksutavoista, kuten kätevästä e-laskusta tai mitä kannattaa ottaa huomioon, kun olet vastaanottamassa maksua ulkomailta.

Asiointi ja pankkipalvelut -sivulta löydät esimerkiksi ohjeet siitä, kuinka avata lukkiutuneen verkkopankin käyttäjätunnus itse. Oletko jo kokeillut POP Verkkohetki -verkkoneuvottelua, jonka avulla voit hoitaa henkilökohtaisen pankkiasiointisi kotoa käsin?

Muistathan lukea myös POP Mobiilista ja POP Avaimesta, joiden avulla varmistat, että rahahommat ovat hanskassa niin työmatkalla kuin laiturinnokassa lokoillessakin.