POP Henkivakuutus

Jos olet varma, että kaikki on hyvin jatkossakin, ei henkivakuutus ole sinua varten. Mutta jos haluat antaa perheellesi taloudellista turvaa myös kaikkein pahimman varalta, otat itsellesi henkivakuutuksen. 

Ota yhtettä

Mieti etukäteen

Vaikka ikäviä asioita ei halua miettiä, on itsestään selvää, että kuolintapauksessa tulosi jäisivät pois, mutta perheesi menot säilyisivät melko ennallaan. Sellainen tilanne aiheuttaisi perheellesi välittömästi taloudellisia vaikeuksia, varsinkin jos teillä on lainaa ja pieniä lapsia. Onneksi henkivakuutus auttaa perhettäsi selviytymään arjen tuomista taloudellista haasteista parhaalla mahdollisella tavalla.

Turvataksesi perheesi talouden kuolemantapauksessa, pitäisi kuolintapaussumman vastata

  • perheen lainamäärää
  • huoltajan yhden vuoden nettotuloja sekä
  • 20 00 euroa huollettavaa lasta kohti.

Pieni teko nyt - suuri tuki pahimman varalta

Pienen kuukausittaisen summan maksaminen antaa perheellesi taloudellisesti turvatun elämän, jos sinua ei enää ole.  Eikä kuukausittainen maksu ole ollenkaan niin kallis kuin ehkä luulit. Vakuutusmaksu perustuu ikään ja vakuutusmäärään. Alla hintaesimerkkejä pyöristettynä lähimpään euroon.

Ikä

31.12.2018

Vakuutussumma 50 000 euroa

Kuukausimaksu €

307
358
4010
4514

Henkivakuutus molemmille vanhemmille

Yksityishenkilöt voivat ottaa henkivakuutuksen myös pariedulla. Vakuutukset myönnetään kahtena erillisenä henkivakuutuksena, joista kummastakin maksetaan mahdollinen kuolintapaussumma. Vakuutuksissa voi olla erisuuruiset vakuutussummat. Pariedulla henkivakuutuksen maksut ovat 20 % edullisemmat.

Vakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä POP Pankki toimii. Tutustu huolellisesti vakuutuksen tuotetietoihin ja vakuutusehtoihin.

POP Vakuutuksen tuotteet

Autovakuutus

Kotivakuutus
Matkavakuutus

Moottoripyörävakuutus
Muut ajoneuvot

Tapaturmavakuutus

Olethan huomannut, että POP Pankin asiakkaana saat POP Vakuutukselta 20 % alennuksen. Alennus koskee ensimmäisen vuoden vakuutusmaksua ja kaikkia vapaaehtoisia vakuutuksia. Alennuksen saat koodilla NET1.