Hyppää sisältöön
Auto metsätiellä

POP Autolaina

Autokaupoissa on tarjolla jos jonkinlaista rahoitusta, mutta ei kannata hätiköidä, vaikka kuinka olisikin kiire ratin taakse. POP Pankin autolaina on edullinen, nopea ja helppo tapa rahoittaa autonhankinta.

Edullinen autorahoitus on ulottuvillasi

POP Pankin autolaina on turvallinen ja hyvä ratkaisu autonhankintaan. Laina neuvotellaan aina erikseen pankin ja asiakkaan kesken, joten laina on juuri sinun tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopiva.

Laskurillamme lasket sinulle sopivan autorahoituksen lainasumman, laina-ajan, arvion tuloihisi sopivista kuukausilyhennyksistä ja koroista. Tiesithän, että lainan hakeminen ei edellytä POP Pankin asiakkuutta.

Lainalaskuri

Esimerkkilaskelma POP Joustolle

Esimerkkilaskelma 1.9.2019 jälkeen nostetusta vakuudettomasta 10.000 euron POP Joustoluotosta. Korko on euribor 6 kk + 7 %. Nimelliskoron ollessa 6,47% ja laina-ajan ollessa 84 kk on todellinen vuosikorko 10 000 euron suuruiselle vakuudettomalle POP Joustoluotolle 9,47 % (19.2.2021). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13 546,00 euroa ja maksuerien lukumäärä 84 kpl. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu hoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Esimerkkilaskelma on tehty oletuksena, että luotto on nostettu välittömästi kokonaan ja laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaeränä (sisältää lyhennyksen ja koron) 148,84 euroa/kk. Luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan.

POP Joustoluoton myöntää oma POP Pankkisi. POP Joustoluoton hinnat voivat vaihdella pankeittain.

Lisätietoa

Siirry sivulle Velan yleiset ehdot

Siirry sivulle Panttausehdot

Siirry sivulle Takausehdot

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä