Hyppää sisältöön
Auto metsätiellä

POP Autolaina

Autokaupoissa on tarjolla jos jonkinlaista rahoitusta, mutta ei kannata hätiköidä, vaikka kuinka olisikin kiire ratin taakse. POP Pankin autolaina on edullinen, nopea ja helppo tapa rahoittaa autonhankinta.

Auto metsätiellä.

Hae autolainaa

POP Pankin autolaina on  turvallinen ja hyvä ratkaisu autonhankintaan. Laina neuvotellaan aina erikseen pankin ja asiakkaan kesken, joten laina on juuri sinun tarpeisiisi ja tilanteeseesi sopiva.

POP Pankin lainalaskurilla voit myös arvioida lainasumman, maksuerät, korot ja kulut jo etukäteen. 

NIB-ympäristölaina

Oletko hankkimassa itsellesi tai yrityksellesi sähköautoa tai jotain muuta ympäristöystävällistä kalustoratkaisua?

Perinteisen lainan sijaan voit hakea myös tarkoitukseen sopivaa NIB-ympäristölainaa. Lue lisää lainaohjelmasta ja sen ehdoista.

Lue lisää

Dokumentit

Velan yleiset ehdot löytyvät täältä.

Panttausehdot löytyvät täältä.

Takausehdot löytyvät täältä.

Esimerkkilaskelma POP Joustolle

Esimerkkilaskelma 1.9.2019 jälkeen nostetusta vakuudettomasta 10.000 euron POP Joustoluotosta. Korko on euribor 6 kk + 7 %. Nimelliskoron ollessa 6,47% ja laina-ajan ollessa 84 kk on todellinen vuosikorko 10 000 euron suuruiselle vakuudettomalle POP Joustoluotolle 9,47 % (19.2.2021). Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13 546,00 euroa ja maksuerien lukumäärä 84 kpl. Avausmaksu lainalle 0 euroa. Laskelmassa on huomioitu hoitomaksu 12,50 euroa/kk automaattisena veloituksena.

Esimerkkilaskelma on tehty oletuksena, että luotto on nostettu välittömästi kokonaan ja laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaeränä (sisältää lyhennyksen ja koron) 148,84 euroa/kk. Luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan.

POP Joustoluoton myöntää oma POP Pankkisi. POP Joustoluoton hinnat voivat vaihdella pankeittain.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä