Hoppa till innehåll

Stuglån

Vi hjälper dig att förverkliga dina fritidsdrömmar

Sommarstugan är för många en avkopplingsplats och ett andra hem året runt. Därför är det viktigt att hitta ett lämpligt stuglån. Hos POP Banken får du Finlands mest lokala bostadslån även för sommarstugan.  

Stuglån motsvarar rätt långt bostadslån. Den största skillnaden är att BSP-lån med statsborgen inte kan beviljas för fritidsbostäder. I övrigt ansöker man om lånet på samma sätt som bostadslån, och även stuglånet och dess villkor anpassas till din livssituation.

Räknare för bolån

Med vår bostadslåneräknare kan du räkna en lämplig lånetid, bedöma månadsamorteringar som är i linje med dina inkomster och förbereda dig på en stigande räntenivå.

Låneräknaren kräver inte inloggning och du kan testa olika alternativ med den. Skicka låneansökan till oss, så kontaktar vi dig strax. Du visste väl att du inte behöver vara kund hos POP Banken för att få lån. Är du redan kund hos POP Bank? Ansök om ett lån direkt från nätbanken.

Planerar du att bygga eller renovera en fritidsbostad?

Om allting ännu bara är planer, kan du ansöka om separat bygglån. För mindre renoveringar och reparationer kan du i sin tur ansöka om POP bankens renoveringslån. Vi erbjuder också finansiering för andra fritidsbehov, till exempel båtaffärer. För nog måste man ju kunna vittja näten!

Säker helhet och flexibilitet vid behov

  • Vad som helst kan hända i livet, men hos oss kan du till exempel ansöka om amorteringsfria månader. Även POP Låneskydd kan anslutas till bostadslån. Låneskyddet hjälper i överraskande och plötsliga situationer.

  • Man lever med bostadslån i flera år. Därför är det viktigt att lånet anpassas till dina planer och kan ändras vid behov. Du kan också skydda lånet mot en stigande räntenivå med POP Ränteskydd.

  • Har du frågor om räntor eller säkerheter? Fråga oss! Våra erfarna experter på POP Banken är alltid redo att hjälpa dig på både kontoret och online. Ytterligare information finns på våra kundservicesidor.

Mer information

Allmänna villkor för en privatpersons skuld. 

Gå till sidan Skuldebrev för privatperson

Fysisk person som pantsättare. 

Gå till sidan Pantsättningsvillkor

Fysisk person som borgensman. 

Gå till sidan Borgenvillkor

På sidan hittar du svaren på ställda frågor om bostadslån.

Ofta ställda frågor om Bostadslån 

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt