Hyppää sisältöön

Mökkilaina

Autamme toteuttamaan vapaa-ajan unelmasi

Rahoituksellisesti mökkiä varten otettu laina rinnastuu asuntoon. Lainanhakijan kannalta tilanne on selkeä: mökkilaina toimii samaan tapaan kuin asuntolaina ja sitä myös haetaan samalla tavalla.

Myös lainan ehdoista neuvotellaan pankin kanssa aivan kuten asuntoa hankittaessa. Lainaneuvottelussa laina sovitaan kokonaistilanteeseesi sopivaksi. Voit kokeilla erilaisia lainasummia, korkoja ja maksuaikatauluja asuntolainalaskurillamme.

Joitakin eroja mökkilainan ja asuntolainan välillä toki on. Esimerkiksi ASP-lainaa ei ole mahdollista saada vapaa-ajan asuntoihin.

Hae mökkilainaa helposti

Oletko löytänyt vapaa-ajan asunnon? Muistathan täyttää lainahakemuksen vapaa-ajan asunnon hankintaa varten hyvissä ajoin. Apua suunnitteluun saat lainalaskurista. Tiesithän, että voit myös varata ajan esimerkiksi POP Verkkohetken kautta?

Lainalaskuri ei edellytä kirjautumista ja voit kokeilla erilaisia vaihtoehtoja mielesi mukaan. Lähetä lainahakemuksesi meille, niin olemme pian yhteydessä. Tiesithän, että lainan hakeminen ei edellytä POP Pankin asiakkuutta.

Siirry asuntolainalaskuriin

Lainan hakeminen ei edellytä POP Pankin asiakkuutta etkä tarvitse pankkitunnuksia sen täyttämiseen. Olemme sinuun pian yhteydessä hakemuksen lähettämisen jälkeen.

Siirry asuntolainahakemukseen

Oletko rakentamassa tai remontoimassa vapaa-ajan asuntoa?

  • Jos mökki on vielä ajatuksen asteella tai vasta paperille piirrettynä, voit hakea rakennustyöhön erillistä rakennuslainaa.

  • Pienempiin parannuksiin ja korjaustöihin taas sopii POP Pankin remonttilaina.

  • Kannattaa kysyä lainaa myös muihin vapaa-ajan tarpeisiin, vaikkapa veneen hankintaan. Täytyyhän mökiltä päästä katiskat katsomaan!

Lisätietoa muista lainoistamme

Jokaisella on elämässään haaveita, jotka haluamme toteuttaa. Meiltä POP Pankista saat juuri sinulle sopivan lainan, olipa lainatarpeesi mikä vain. Tehdään yhdessä haaveistasi totta!

Velan yleiset ehdot löytyvät täältä.

Panttausehdot löytyvät täältä.

Takausehdot löytyvät täältä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä