Hyppää sisältöön

Mökkilaina

Autamme toteuttamaan vapaa-ajan unelmasi

Mökki on monelle arjen henkireikä ja kakkoskoti kautta vuoden. Siksi sopivan mökkilainan merkitys on suuri. Meiltä POP Pankista saat Suomen paikallisinta asuntolainaa myös mökkiä varten.
 
Mökkilaina vastaa pitkälti asuntolainaa. Suurin ero on, että vapaa-ajan asuntoa varten et voi saada valtiontakaamaa ASP-lainaa. Muuten hakeminen tapahtuu asuntolainan tapaan, ja myös mökkilaina ja sen ehdot sovitellaan elämäntilanteeseesi sopiviksi yhdessä pankkisi kanssa.

Asuntolainalaskuri

Asuntolainalaskurillamme voit laskea sinulle sopivan laina-ajan, arvioida tuloihisi sopivat kuukausilyhennykset ja varautua nouseviin korkoihin. 

Lähetä lainahakemuksesi meille, niin olemme pian yhteydessä. Tiesithän, että lainan hakeminen ei edellytä POP Pankin asiakkuutta. Oletko jo POP Pankin asiakas? Hae lainaa suoraan verkkopankista.

Oletko rakentamassa tai remontoimassa vapaa-ajan asuntoa?

Jos mökki on vielä ajatuksen asteella tai vasta paperille piirrettynä, voit hakea rakennustyöhön erillistä rakennuslainaa. Pienempiin parannuksiin ja korjaustöihin taas sopii POP Pankin remonttilaina. Kannattaa kysyä lainaa myös muihin vapaa-ajan tarpeisiin, vaikkapa veneen hankintaan. Täytyyhän mökiltä päästä katiskat katsomaan!

Turvallinen kokonaisuus ja joustoa tarpeen mukaan

  • Elämässä sattuu kaikenlaista, joten meiltä voit tarvittaessa hakea esimerkiksi lyhennysvapaita kuukausia. Asuntolainaan voidaan liittää myös POP Lainaturva, joka antaa turvaa yllättävien ja odottamattomien tilanteiden varalle.

  • Asuntolaina kulkee mukana usein monia vuosia. Sen vuoksi on tärkeää, että laina sopii sinun suunnitelmiisi ja on tarpeen mukaan muutettavissa. Voit myös turvata lainasi mahdollisilta korkojen nousulta POP Korkosuojauksella.

  • Mietityttävätkö korot tai vakuudet? Kysy meiltä lisää! Meillä POP Pankissa kokeneet ammattilaiset ovat aina valmiita auttamaan sinua niin kasvotusten kuin etänäkin. Saat lisätietoa asiakaspalvelusivultamme.

Lisätietoa

Siirry sivulle Velan yleiset ehdot

Siirry sivulle Panttausehdot

Siirry sivulle Takausehdot

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä