Hyppää sisältöön

POP Pankki mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä myös tänä vuonna

Vastuullisuus ja yhteisöllisyys ovat kulkeneet merkittävässä roolissa osana POP Pankin yli 100-vuotiasta historiaa. Tuemme paikallisia yhteisöjä, kuten lasten ja nuorten harrastus- ja liikuntatoimintaa sekä erilaisia tapahtumia.

Haluamme myös tänä vuonna ilahduttaa vähävaraisia lapsiperheitä ruokalahjakorteilla Hyvä Joulumieli -keräyksen kautta. Keräykselle on suuri tarve, sillä koronakriisi on lisännyt entisestään monen perheen taloudellisia vaikeuksia. Lisäksi lapsiperheiden palveluja on jouduttu supistamaan.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin mukaan pienituloisten perheiden lapset luottavat muita vähemmän omiin mahdollisuuksiinsa ja usko hyvään tulevaisuuteen on muita heikompi.

– Toivolla on valtava voima. Haluamme olla osaltamme kannattelemassa toivoa siellä, missä sitä eniten kaivataan. Tähän tarvitaan myös konkreettisia tekoja, kertoo POP Pankkikeskuksen markkinointipäällikkö Hanna Siimes.

Hyvä Joulumieli -keräykseen voi osallistua aina 24.12.2021 saakka osoitteessa hyvajoulumieli.fi

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen Ristin järjestämä Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään nyt jo 25. kerran. Keräyksen tavoitteena on kerätä 2,5 miljoonaa euroa, jolla voidaan lahjoittaa 36 000 kappaletta 70 euron arvoisia ruokalahjakortteja vähävaraisille kotimaan lapsiperheille.

HJM21_mukana_twitter_1200x675_FI

 

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä