<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=324081144652278&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hyppää sisältöön
Pohjanmaan Osuuspankki on itsenäinen, jäsentensä omistama ja nykyaikainen suomalainen pankki.

Tutustu pankkiimme

Pohjanmaan Osuuspankki on itsenäinen, jäsentensä omistama ja nykyaikainen suomalainen pankki. Toimintamme periaatteena on tarjota ihmisläheistä, nykyaikaista ja turvallista pankkipalvelua kilpailukykyisesti jäsentemme, asiakkaittemme ja toimintaympäristömme parhaaksi.

Juuremme ovat yli sadan vuoden takaisessa osuuskuntamuotoisessa pankkitoiminnassa. Tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme kymmenen konttorin ja noin 70 asiantuntevan pankkialan ammattilaisen voimin. Tavoitteenamme on tuottaa aina Suomen parasta asiakaskokemusta.

Tutustu POP Pohjanmaa -lehtiin (2021-2023)

POP-Pankki-Pohjanmaa_2021POP-Pankki-Pohjanmaa_2022POP-Pankki-Pohjanmaa_2023

 

Pohjanmaan Osuuspankin toiminnan peruslähtökohtana ovat osuustoiminnallisuus ja yhteiskuntavastuu. Pankin tehtävänä on tuottaa asiakkaille kokonaisvaltaista, asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa taloudenhallintaa kustannustehokkaasti.

Pankkipalvelut keskittämällä ja liittymällä pankin jäseneksi asiakkaat saavuttavat taloudellista etua.

Pohjanmaan Osuuspankin arvot ovat: paikallisuus, kannattavuus, kehittyvä ja asiakaslähtöinen.

Pohjanmaan Osuuspankin visiona on olla palveleva, osaava ja ihmisläheinen kumppani asiakkailleen. Palvelut ovat helposti saatavilla sekä sähköisten kanavien kautta että konttoreissa. Tavoitteellinen ja osaava johtaminen sekä asiantunteva, kehittyvä ja motivoitunut henkilöstö varmistavat pankin tulevaisuuden onnistumisen.

Pankin visio on kiteytettynä: Yhdessä vahvempana.

Yhteystiedot

Katso konttorikohtaiset yhteystiedot alla olevasta konttorilistauksesta. Aukioloajat ja yhteyshenkilöiden suorat puhelinnumerot löytyvät konttorin sivuilta, johon pääset klikkaamalla konttoria.

Voit tallentaa oman asiointikonttorisi listauksesta, jolloin saat paikallispankkiuutiset sekä konttorin yhteystiedot kätevästi etusivulle.

Tervetuloa konttoriimme Tervetuloa konttoriimme

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä