Lainat

Jokaisella on elämässään haaveita, jotka haluamme toteuttaa. Meiltä POP Pankista saat juuri sinulle sopivan lainan, olipa lainatarpeesi mikä vain. Laske verkossa tai tule käymään. Tehdään yhdessä haaveistasi totta!

Oletko ostamassa tai rakentamassa kotia?

Hae meiltä asuntolainaa uutta kotia, sijoitusasuntoa, mökkiä  tai talonrakennusta varten. Lainalaskurilla voit kokeilla eri lainasummia ja maksuaikoja.

Laske ja hae asuntolainaa

Oletko autokaupoilla tai haaveiletko remontista?

Hae lainaa autoa, moottoripyöräävenettä tai vaikka remonttia varten. Kokeile lainalaskuria ja laske sinulle sopiva laina.

Laske ja hae lainaa

Millainen on lainantarpeesi?

Joskus on hyvä varautua tuleviin muutoksiin. Vakuudellisen POP Jouston  voit hakea ennakkoon ja käyttää verkkopankistasi, kun tarve niin vaatii. Vakuudetonta POP Pikalainaa taas voit hakea verkossa vaikket olisi POP Pankin asiakas. Saat rahan heti tilillesi. 

Vinkki! Mitä pitää huomioida lainaa hakiessa?

Olipa hankintasi suuri tai pieni, mieti aina miten paljon lainaa tarvitset ja millainen laina sopisi sinulle parhaiten. Alta löydät muutaman yleisen vinkin lainanhakuun. Jos kaipaat neuvoja, me POP Pankissa autamme mielellämme.

Tule juttelemaan, niin käydään laina-asiasi yhdessä läpi!

Ota huomioon ainakin:

  • Paljonko lainaa tarvitset? Hae sen vain verran kuin tarvitset, mutta älä kuitenkaan aliarvioi esimerkiksi remonttitarvetta. 
  • Millaiset tulot ja menot sinulla on? Laina on aina maksettava takaisin, joten älä kiristä talouttasi liian tiukalle. Jätä mieluummin hieman liikkumavaraa arkeesi ja jousta vaikka maksuajassa. 
  • Mihin tarvitset lainaa? On eri asia hakea lainaa ensiasuntoon kuin jääkaapin hankintaan. Tarpeesi mukaan voit hakea esimerkiksi asuntolainaa, vakuudellista käyttölainaa, valtiontakaamaa opintolainaa tai vakuudetonta POP Pikalainaa
  • Onko sinulla vakuudeksi sopivaa omaisuutta? Asuntolainaan tarvitset lähes aina vakuuksia asunnon arvon lisäksi. Voit myös hankkia kertamaksullisen POP Takaus -lisävakuuden paikkaamaan puuttuvia vakuuksia. POP Pikalainaan taas et tarvitse vakuuksia. 
  • Milloin tarvitset lainaa? Lainanhaku on varsin nopeaa, mutta jos tarve on akuutti, voit hakea vakuudetonta POP Pikalainaa suoraan verkossa. Saat lainasumman heti tilillesi. 
  • Kokeile erilaisia lainoja, maksueriä ja maksuaikoja laskureillamme (asuntolainalaskurilainalaskuri ja POP Pikalainan laskuri). Laskureilla voit valita toiveidesi mukaisen lainan ja siirtyä sitten hakemaan sitä.