Lainat

Monet haaveet tulevat tielle ehkä ajateltua nopeammin tai muut yllättävät menot pistävät arjen hetkeksi uusiksi. On tarpeesi sitten asuntolaina, rakennuslainaautolaina, venelaina, remonttilaina, sijoitusasuntolaina, kesämökkilaina, opintolaina, ASP-laina tai vaikkapa rahoitusta unelmien matkaan, niin tarjoamme näihin elämän pieniin ja suuriin menoihin erilaisia ratkaisuja. Henkilöasiakkaille tarjoamme yksityislainoja ja yritysasiakkaillemme yrityslainoja.

Mitä minun tulee huomioida lainan ottamisessa?

Olipa suunnitelmissasi sitten isompi tai pienempi hankinta, tulee lainan tarve ja lainan määrä punnita huolella. Älä ota lainaa heti, vaan mieti oman elämäsi realiteetit tarkkaan.  Me POP Pankissa autamme oikean lainan valinnassa.

Ota huomioon ainakin:

  • Paljonko lainaa tarvitset? Hae vain sen verran kuin tarvitset. Kokeile eri lainamääriä asuntolainalaskurissa ja kulutusluottolaskurissa.
  • Mihin tarkoitukseen olet hakemassa lainaa? On eri asia rahoittaa auto lainalla kuin jokapäiväiset menot.
  • Millaiset tulot ja menot sinulla on? Laina on maksettava takaisin, joten älä kiristä talouttasi liian tiukalle. Jätä mieluummin talouteesi liikkumavaraa. 

Me POP Pankissa haluamme olla tukenasi elämän eri vaiheissa. Tarjoamme esimerkiksi lainavakuutuksia, jotka turvaavat perheesi talouden tasapainon myös elämän yllättäessä. 

Lainaa netistä vai lainaa pankista?

Mistä lainaa kannattaa hakea? Me POP Pankissa olemme ylpeitä henkilökohtaisesta ja inhimillisestä asiakaspalvelustamme. Meillä on koko maan kattava laaja konttoriverkosto ja haluamme olla asiakkaidemme tukena kaikissa elämäntilanteissa. Tämä näkyy myös lainapalveluissamme, jotka pohjautuvat henkilökohtaiseen palveluun.

Tunnemme asiakkaamme hyvin, ja myös verkkopankkipalvelumme ovat suunniteltu asiakkaidemme ehdoilla. Niinpä myös lainan hakeminen netistä käy näppärästi, sillä voit täyttää sähköisen lainahakemuksemme missä tahansa, milloin tahansa. Jos olet asiakkaamme ja haet kulutusluottoa, voit nostaa sen käyttöösi verkkopankista.