POP Asuntolaina

Oma koti on haaveista suurimpia, mutta asuntolainan ottaminen on iso askel. POP Asuntolaina auttaa sinua harppaamaan kynnyksen yli.

Hae lainaa

Oletko jo löytänyt haaveidesi kodin, mutta lainanotto mietityttää? Ei ihme. Asunnon ostaminen on iso päätös ja laina-ajat pitkiä. 

Ei huolta! Me POP Pankissa autamme sinua saavuttamaan mielenrauhan. POP Asuntolaina on sijoitus tulevaisuuteen, ja jokainen kuukausilyhennys kartuttaa sinun omaisuuttasi! 

Lainaa voi hakea minkä tahansa pankin asiakkaana, mutta toivotamme sinut mielellämme POP Pankin asiakkaaksi ja hoidamme pankin vaihdonkin puolestasi.

Jos haluat jutella lainatarpeistasi, niin ota meihin yhteyttä. Varataan samalla aika vaikkapa POP Taloushetkeen, ja pistetään samalla perheen kaikki pankkiasiat kuntoon!

Laske sinulle sopiva laina!

Asuntolainalaskurillamme voit laskea sinulle sopivan laina-ajan, arvioida tuloihisi sopivat kuukausilyhennykset ja varautua nouseviin korkoihin. Lainalaskuri ei edellytä kirjautumista ja voit kokeilla eri vaihtoehtoja mielesi mukaan. 

Kokeile lainalaskuria

Pyydä lainatarjousta!

Tiedätkö jo paljonko tarvitset lainaa ja millainen kuukausierä sopii sinulle parhaiten? Kokeile erilaisia vaihtoehtoja lainalaskurillamme tai pyydä meiltä suoraan lainatarjousta.

Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa ja onnistuu suoraan verkossa. Klikkaa vain alla olevaa linkkiä. Tarjouksen pyytäminen ei myöskään maksa mitään eikä velvoita sinua nostamaan lainaa. 

Pyydä lainatarjous!

Hakemuksella voit hakea lainaa myös sijoitusasunnon tai vapaa-ajan asunnon hankkimiseen.