Rakennuslaina kodin suurempiin muutoskohteisiin

Jos suunnitelmissa on rakentaa talo, mökki tai vaikkapa talon laajentaminen, niin tällöin remonttilainan sijasta parempi vaihtoehto on rakennuslaina. Esimerkiksi talon laajennus tai purkutyöt eivät ole varsinaisesti mitään pikkuprojekteja, vaan vaativat kunnollista suunnittelua – myös rahoituksen osalta.

Mitä suurempi laina on kiikarissa, sitä huolellisempi suunnittelussa tulee olla. Omakotitalon rakentaminen on esimerkki rakennusprojektista, joka on mittakaavaltaan jo niin suuri, että syvälliset keskustelut pankkisi kanssa ovat paikallaan. Asuntolaina ja ASP-laina ovat tällöin hyviä vaihtoehtoja. Sijoitusasuntoihin suosittelemme sijoitusasuntolainaa ja mökkiin vapaa-ajan asunnon lainaa. Meiltä voit varata tapaamisajan keskusteluille kätevästi netistä tai puhelimitse. Olet myös aina tervetullut käymään paikan päällä konttoreissamme!

Asuntolainan yhteyteen on mahdollista saada myös muuta kodin rakentamiseen liittyvää lainaa. Ehtona usein on, ettei kyseessä ole kosmeettinen pintaremontti vaan rakenteisiin menevät muutokset. Korjausrakentaminen on usein juuri tämänkaltaista toimintaa. Meiltä POP Pankista saat myös remonttilainaa kodin pienempiin parannustöihin.

Lainaa rakentamiseen saa, oli kyseessä sitten isot rakennustyöt kuten terassin rakentaminen tai vähän pienemmät, esimerkiksi laiturin rakentaminen. Rakennuslainan ehtona on, että perheen talous on perustuksiltaan kunnossa eli menoja ja tuloja on sopivassa suhteessa. Voit hyöyntää lainalaskuriamme arvioidessasi mahdollisen lainan potentiaalisia kustannuksia. Laskurissa voit vapaasti muuttaa esimerkiksi rakennuslainan korkoa. Voit myös testata erilaisia kuukausieriä – millainen sopii juuri sinun perheellesi ja sinun tilanteeseesi?

Laske ja hae