Hyppää sisältöön

POP Rakennuslaina

Suunnitteletko talon tai mökin rakentamista tai laajentamista? Rakennus- ja laajennustyöt ovat usein melko mittavia urakoita, ja pelkkä remonttilaina ei aina riitä unelmiin. Parempi suunnitella huolella niin rakennustyö kuin rahoituskin. Rakennuslaina on hyvä vaihtoehto suurten projektien rahoitukseen.

Mitä suurempi laina, sitä huolellisempi kannattaa olla

Omakotitalon rakentaminen on esimerkki rakennusprojektista, joka on mittakaavaltaan niin suuri, että asiasta on syytä keskustella huolellisesti pankkisi kanssa. Asuntolaina ja ASP-laina ovat tällöin hyviä vaihtoehtoja.

Sijoitusasuntoihin taas suosittelemme sijoitusasuntolainaa ja mökkiin vapaa-ajan asunnon lainaa. Kaikki sopivat rakennusprojektin rahoitukseen.

Tule käymään pankissasi, niin käydään suunnitelmasi läpi ja sovitetaan rakennussuunnitelmaasi sopiva laina. Meiltä voit varata tapaamisajan kätevästi netistä tai puhelimitse.

Rakennuslaina vai remonttilaina?

Asuntolainan yhteyteen on mahdollista saada myös muuta kodin rakentamiseen liittyvää lainaa. Usein näiden lainaehtona on, että kyseessä ei ole kosmeettinen pintaremontti vaan rakenteisiin menevät muutokset.

Esimerkiksi korjausrakentaminen on usein juuri tällaista toimintaa. Pienempiinkin parannustöihin löytyy toki apu, ja meiltä POP Pankista saat myös remonttilainaa.

Rakentamiseen voi hakea lainaa riippumatta siitä onko kyseessä iso rakennustyö kuten terassin rakentaminen tai vähän pienempi projekti, kuten laiturin rakentaminen.

Rakennuslainan ehtona on, että perheen talous on perustuksiltaan kunnossa eli menoja ja tuloja on sopivassa suhteessa.

Lainan kustannuksia arvioidessa kannattaa hyödyntää lainalaskuriamme. Laskurissa voit vapaasti muuttaa esimerkiksi rakennuslainan korkoa.

Voit myös testata erilaisia kuukausieriä – millainen sopii juuri sinun perheellesi ja sinun tilanteeseesi?

Velan yleiset ehdot löytyvät täältä.

Panttausehdot löytyvät täältä.

Takausehdot löytyvät täältä.

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä