Hyppää sisältöön

Rakennuslaina

Suunnitteletko talon tai mökin rakentamista tai laajentamista? Rakennus- ja laajennustyöt ovat usein melko mittavia urakoita, ja pelkkä remonttilaina ei aina riitä unelmiin. Parempi suunnitella huolella niin rakennustyö kuin rahoituskin. Rakennuslaina on hyvä vaihtoehto suurten projektien rahoitukseen.

Rakennuslaina vai remonttilaina?

Asuntolainan yhteyteen on mahdollista saada myös muuta kodin rakentamiseen liittyvää lainaa. Usein näiden lainaehtona on, että kyseessä ei ole kosmeettinen pintaremontti vaan rakenteisiin menevät muutokset.

Esimerkiksi korjausrakentaminen on usein juuri tällaista toimintaa. Pienempiinkin parannustöihin löytyy toki apu, ja meiltä POP Pankista saat myös remonttilainaa.

  • Rakentamiseen voi hakea lainaa riippumatta siitä onko kyseessä iso rakennustyö kuten terassin rakentaminen tai vähän pienempi projekti, kuten laiturin rakentaminen.

  • Rakennuslainan ehtona on, että perheen talous on perustuksiltaan kunnossa eli menoja ja tuloja on sopivassa suhteessa.

  • Lainan kustannuksia arvioidessa kannattaa hyödyntää lainalaskuriamme. Voit testata erilaisia kuukausieriä – millainen sopii juuri sinun perheellesi ja sinun tilanteeseesi?

Lisätietoa

Siirry sivulle Velan yleiset ehdot

Siirry sivulle Panttausehdot

Siirry sivulle Takausehdot

Haluaisitko tulla POP Pankin asiakkaaksi?

Ota yhteyttä