Hoppa till innehåll

Bygglån

Planerar du att bygga eller utvidga ett hus eller en sommarstuga? Byggarbeten är i allmänhet rätt stora projekt, och renoveringslån räcker inte eventuellt till för att förverkliga drömmarna. Det är bäst att planera både byggandet och finansieringen omsorgsfullt. Bygglån är ett bra alternativ för finansiering av stora projekt.

Bygglån eller renoveringslån?

Bostadslån kan kompletteras med andra byggrelaterade lån. I allmänhet är villkoret för dem att det inte bara är fråga kosmetiska renoveringar utan arbeten som även omfattar konstruktioner.

Till exempel ombyggnad är ofta sådan verksamhet. Så klart har POP Banken även lösningar för mindre reparationer, såsom renoveringslån.

  • För byggande kan du ansöka om lån oberoende av om det är fråga om ett stort byggprojekt såsom en terrass eller ett mindre projekt såsom en brygga.

  • Ett villkor för bygglån är att hushållets ekonomi är stabil, det vill säga att utgifterna och inkomsterna är i balans.

  • Det är bra att använda vår låneräknare i bedömningen av lånekostnaderna.  Du kan också testa olika månadsrater och hitta en lämplig rat för din och familjens situation.

Mer information

Allmänna villkor för en privatpersons skuld. 

Gå till sidan Skuldebrev för privatperson

Fysisk person som pantsättare. 

Gå till sidanPantsättningsvillkor

Fysisk person som borgensman. 

Gå till sidan Borgenvillkor

Välkommen att bli vår kund

Ta kontakt