Remonttilai­nalla koti uudistuu

Kylpyhuoneremontti haaveissa?  Kaipaako terassi pientä pintaremonttia? Oli mielessäsi sitten keittiöremontti tai katon korjaus, tarkoittaa se käytännössä kodin uudistamista. Ennen kuin ryhtyy tuumasta toimeen, on hyvä miettiä, mistä remonttiraha hankitaan.

Lainaa remonttiin voi tarvita, jos säästöt tai muut käteisvarat eivät riitä remontin rahoittamiseen kokonaisuudessaan. Remonttilainalla kunnostetaan kotia usein enemmänkin, sillä sen avulla halutaan usein nostaa kodin arvoa tai asumismukavuutta.

Pankista myönnetty remonttilaina on edullinen vaihtoehto, sillä saat lainaa pienellä korolla. Remonttilainan korko niin kuin muutkin lainan yksityiskohdat keskustellaan sinun ja pankin välityksellä. Näin vaikutat itse siihen, mitä maksat ja millaisessa aikataulussa, jolloin saat juuri sinun tilanteeseesi sopivimman remonttilainan. Kun remonttilainassa on mukana lainavakuutus, voit olla varma siitä, että lainasi ei horjuta taloudellista tasapainoasi vaikeinakaan aikoina.

Tietyin ehdoin remonttilainaa on mahdollista sisällyttää myös asuntolainaan eli saada remonttilaina asuntolainan päälle. Tarkista oma tilanteesi remonttilainasta asuntolainan yhteydessä kysymällä lisää pankista! 

Laske ja hae

POP Jousto on vakuudellinen laina, jota voit nostaa aina, kun tarvitset talouteesi joustonvaraa.  POP Pikalaina on vakuudeton kulutusluotto, kaikkien pankkien asiakkaille. Lainapäätös heti netistä ja rahat nopeasti tilillesi.

Hae POP Joustoa

Hae POP Pikalainaa