Remonttilainalla koti kuntoon

Kaipaako kylppäri uusia kaakeleita ja keittiön kaapitkin pitäisi vaihtaa? Pitäisikö ikkunanpielet maalata ja seinät paaklata? POP Pankin remonttilaina on ratkaisu kotisi kunnostamiseen. 

Laske ja hae sopiva remonttilaina

Olipa mielessäsi pieni pintapuunaus tai perinpohjaisempi peruskorjaus, remontointiin tarvitaan aina aikaa, rahaa ja kärsivällisyyttä. Kun rahoitus on kunnossa, ei aikataulukaan turhaan kiristä pinnaa. POP Pankki pelastaa mielenrauhasi.

Remontti nostaa kodin arvoa ja lisää mukavuutta

Käyttelytilin saldo ja säästötkään eivät välttämättä riitä mittavampiin remontteihin. Remontteja ei kuitenkaan kannata lykätä loputtomiin, sillä remontilla kodin käyttöikää voi pidentää. Remontti myös nostaa usein kodin arvoa tai lisää asumismukavuutta. Remonttiin käytetty raha on siis sijoitus tulevaisuuteen kuten asuntolainakin.

Kun omat säästöt eivät riitä koko remonttiin, kannattaa hakea POP Pankin edullinen remonttilaina. Se on edullinen vaihtoehto, sillä saat lainaa varsin pienellä korolla. Maksuajan, koron ja muut yksityiskohdat voit sopia pankkisi kanssa. Pankkisi sovittaa tilanteeseesi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan lainan.

Kun remonttilainassa on mukana lainavakuutus, voit olla varma siitä, että laina ei horjuta talouttasi vaikeinakaan aikoina.

Valitse laina remontin ja tarpeen mukaan

Remontteja on isoja ja pieniä. Joskus remontti on tarpeen ennen muuttamista, joskus taas kylppäri kaipaa vain pientä päivittämistä. Onneksi lainojakin on monenlaisia; pieniä ja suuria, vakuudellisia ja vakuudettomia. POP Pankista saat sinulle sopivan lainan.

Remonttilaina on mahdollista saada esimerkiksi asuntolainan päälle. Kysy pankistasi, sopisiko tämä ratkaisu sinulle.

Hae remonttilainaa

Myös POP Jousto sopii hyvin remonttiin. POP Jouston voit hakea etukäteen ja nostaa aina, kun tarvitset talouteesi joustovaraa. Lainalaskurillamme  voit laskea sinulle sopivan lainan.

Hae POP Joustoa

Kiireisiin remonttitarpeisiin taas sopii POP Pikalaina. Se on vakuudeton kulutusluotto, jota myönnetään kaikkien pankkien asiakkaille. POP Pikalainaa voit hakea verkossa jopa 20 000 €, lainapäätöksen saat heti ja rahat tulevat tilillesi jo ennen kuin putkimies kurvaa pihaan.

Hae POP Pikalainaa